18 april 2010

jeg undrer...

Det er faktisk noen ting jeg lurer litt på!

Her en dag opplevde jeg, at jeg fikk nugatti i håret.
Som diabetikker spiser man ikke Nugatti, men så skjedde det faktisk,
jeg spiste nugatti, å på ein eller annen måte fikk jeg det i håret...
(Ikke prat mens man smører nugatti på skiva)...
Men ta det med ro- det var Nugatti max, med litt mindre sukkerinnhold!
Så da lurer jeg veldig på,
dere som ikkje har diabetes å pleier å spise nugatti, for dere er vel vandt med å få det i håret?
Hvordan får man det ut?
Det e liksom litt seigt, må man dra det ut, eller oppsøke en anti-nugatti shampo...?
Jeg ble litt rådlaus, nugattien fikk jeg ut, men jeg vet ikkje åssen,
lurer på om den tørka å smuldra opp,

Men nå har det sånn at dibatikkeren Ragnhild ikkje spiser sjokolademousse med daim kuler i.
(den til høyre)
Men jeg gjorde det i går, jeg måtte faktisk sloss litt for å få det til, det endte med sjokolade mousse på klæra og selvfølgelig i håret, det jeg fikk i håret oppdaget jeg ikke med en gang, men når e kom hjem...

Så jeg lurer på, tar det lang tid før sjokolade moussen tørker og dermed smuldrer???

Men noe annet vi (etter litt overtalelse så blei e au enig) fant ut, etter en halvtimes pisking, at det smaker best når det e stivpiska på den gamle måte....
Selvfølgelig var det jo ikkje e som piska, e har jo diabetes!
E sto for underholdningen evt. pratinga...

hmm, hva mer edde diabetikkere ikkje kan spise som e kan få i håret...
-vaniljesaus, men det renner temmelig greit ut igjen...
-Menlisglasur, det tørker og smuldrer, det går enda fortere med hårføner...

2 kommentarer:

Unknown sa...

hahaha du e morsom ;)

Camilla sa...

Jeg må le! Du er herlig, Ragnhild:) Men jeg lurer litt på hvordan det egentlig er du steller deg når du lager mat... Blir litt fasinert over at du klarer å få alt mulig i håret. Men for all del, du har jo diabetes;)